StartUp Nation Romania 2022 – Pachet digital (Domeniu web, Creare Site prezentare sau magazin online, Sistem CRM)

Pachetul digital StartUp Nation Romania 2022 se preconizează a fi lansat în data de 17 mai 2022 și va trebui să conțină minimum site de prezentare a activității sau magazin on-line, cheltuieli înregistrare domeniu fără hosting, pentru operatorii economici care nu dețin alt site, și care trebuie să fie funcțional la data depunerii cererii de rambursare a ajutorului de minimis și pe toată perioada de monitorizare. De asemenea pot fi cuprinse cheltuieli de promovare a site-ului/magazinului on-line, un soft necesar desfășurării activității și semnătură electronică.

Ce mai poate sa conțină?

Pachetul digital poate conține și echipamente IT, tehnică de calcul tip PC, format din: unitate centrală, server, monitor, imprimantă /copiator /multifuncțională, inclusiv sisteme portabile, licențe necesare desfășurării activității, telefoane smart, tablete.  

Pachetul digital (voucherul de digitalizare) reprezintă cheltuială obligatorie în cadrul Programului sub sancțiunea respingerii la finanțare și este în valoare minimă de 25.000 lei.

De unde să-l achiziționați sau cum să obțineți punctajul maxim la finanțare? Site-ul pe care eventual îl aveți deja sau l-ați prins în pachet (obligatoriu) ar trebui să fie unul eficient care să vă aducă clienți pe viitor? Sau poate doriți chiar un magazin online? Vă putem oferi tot ce aveți nevoie. Fără să alergați în mai multe locuri, le realizăm pe toate astfel încât dvs. să vă ocupați de alte task-uri ale proiectului.

Maxim de punctaj pentru proiectul proiectul dvs.

Tot PACHETUL DIGITAL pentru StartUp Nation 2022 ? Da, Exact!

Completați formularul și ne vom ocupa noi de tot ce aveți nevoie. Vă oferim oferta și consultanța necesară pentru a avea cel mai eficient pachet digital. Un pachet care să conțină domeniul web un super site de prezentare sau chiar magazin online precum si software-ul CRM sau alt tip de software necesar activităților de zi cu zi. Veți obține astfel maxim de punctaj si sanse mari să obțineți finanțarea.

 

 

Obtine oferta pentru pachetul digital StartUp Nation 2022