COMANDA SITE – ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

Suntem aici pentru a-ți veni în ajutor. Pentru că ținem la timpul tău ai mai jos câteva întrebări obișnuite si foarte comune la care să-ți oferim un raspuns simplu și la obiect. Îți multumim că ne-ai ales!

Codelines Web SRL este o companie de software din Cluj-Napoca. Suntem specializați pe aplicații web, site-uri de prezentare, magazine online, servicii de hosting profesionale, achiziții domenii web, certificate de securitate, servicii GDPR, mentenanță site.

În urma discuției vom analiza cerințele proiectului tău și-ți vom prezenta oferta noastră cu provire la costuri și facilități oferite, termene de execuție. Dacă vom fi acceptați încheiem contractul și ne apucăm de treabă. E posibil să ai site-ul chiar și în câteva zile, în funcție de complexitatea lui. Noi ne vom ocupa de toate lucrurile cum ar fi achiziție domeniu web, serviciu de găzduire, certificate de securitate, etc. Tu trebuie să ne oferi doar conținutul site-ului tău și eventual poze, Dacă nu ai te ajutăm să le concepem împreună sau să facem noi pozele. Îți mulțumim că ne-ai ales!

Principalele elemente de cost ale site-ului sunt:

  1. Domeniul web de forma siteulfirmeitale.ro
  2. Servicii de găzduire site (Hosting)
  3. Certificat de securitate domeniu web (funcționare pe conexiune criptată de forma https://
  4. Instalare si setare platformă web
  5. Instalare plugin-uri funcționalități

Cloud-ul este o tehnologie care face referire la un server sau mai multe servere, la software-ul si bazele de date conectate la acele servere, ce pot fi accesate de oriunde in lume prin intermediul Internetului.

Folosim cele mai bune programe de securitate si firewall-uri instalate pe server. Imunify 360 precum si serviciul Cloudflare insotit de MailChannels pentru serverul de e-mail. Impreuna cu certificatul de securitate al site-ului si plugin-urile necesare oricarei platforme WordPress credem ca site-ul dvs. este securizat. Un administrator supreavegheaza tot timpul logo-urile server-ului pentru a indetifica orice atac pe server sau la site-ul dvs.

Timpul de executie reprezinta si pentru noi un element foarte important. Un site poate fi terminat chiar si in cateva zile daca veti trimite continutul, pozele sau materialele necesare in timp util.

Executia unui site de catre noi presupune doar garantia lucrului efectuat. Aceasta va expira dupa o perioada de timp (specificata in contract). Puteti insa sa contractati un serviciu de mentenanta la site-ul dvs. pentru o perioada contractuala care va putea fi achitata lunar.

Sigur! Oricand veti putea trece la un nivel superior fara a afecta site-ul dvs.

Multe aplicatii web (site-uri sau magazine online) cer anumite resurse necesare functionarii in bune conditiuni. Totul datorita complexitatii costructiei lui. Resuresele necesare pot fi viteza de procesare, ramii de lucru, spatiul pe disc, tipul de disc (HDD sau SSD), etc.

COMANDA SITE – SĂ VORBIM DESPRE PROIECT

Știm că ati muncit mult la acest proiect, pentru a accesa o finantare sau pur si simplu pentru a dezvolta compania dvs. Site-ul firmei va fi imaginea ei iar preocuparea noastră va fi să arate si sa functioneze măcar conform așteptărilor dvs. Noi credem totusi că va fi peste aceste așteptări. Comanda site pentru afacerea dumneavoastra și lasati-ne câteva detalii sau puteți să ne sunati direct pentru a programa o discuție. Va mulțumim că ne-ati ales!